full screen background image

Lana Del Rey a dezvăluit detalii despre noul album “Ultraviolence”

Photographer:  Nicole Nodland     Lana Del Rey a mărturisit în cadrul unei sesiuni de autografe că noul său album, “Ultraviolence”, va fi lansat pe 1 mai 2014. Conform artistei, noul disc este atât de bun încât a determinat-o să uite de materialul precedent, “Born to Die”.
Înconjurată de fani și palmieri, Del Rey a fost întrebată când va fi lansat noul său disc, ”Ultraviolence“. Răspunsul a venit neașteptat de prompt, oferind chiar o dată exactă.
“Va fi lansat în curând – pe 1 mai”, a spus Lana Del Rey, după această declarație încercând să-și retragă anunțul făcut prematur prin adăugarea unei doze de incertitudine asupra datei dezvăluite.
Într-o manieră similară a fost făcut și anunțul privind titlul noului disc. Cu doar câteva ore înainte de lansarea oficială a scurtmetrajului “Tropico”, Lana Del Rey și-a surprins fanii dezvăluind că cel de-al doilea disc din cariera sa se numește ”Ultraviolence“.
“Am vrut să fim cu toții împreună pentru a vă vedea și a putea încheia acest capitol înainte de a lansa noul meu album, ”Ultraviolence”“, a mărturisit Lana Del Rey în urmă cu două luni, în fața fanilor ce-și fluturau mobilele în aer pentru a o putea filma.
Deși nu s-au oferit detalii despre tematica discului, titlul albumului ar putea face referire la o frază din cartea lui Anthony Burgess, “A Clockwork Orange“. Cert este că Lana Del Rey s-a îndrăgostit pur și simplu de noile piese, care au un “sound atât de dark încât aprope că nu le poți asculta”.

comments

comments




Leave a Reply

avatar