full screen background image

Beyonce a lansat colecția de lenjerie “Yours & Mine”, pentru Valentine’s Day

Beyonce     Dacă nu v-ați hotărât încă ce cadou să-i luați persoanei iubite de Valentine’s Day, Beyonce vine cu o propunere interesantă: colecția de lenjerie de corp “Yours & Mine”.
“Yours & Mine” este un set de lenjerie de corp, realizat special pentru pentru Ziua Îndrăgostiților. Colecția este formată din 2 perechi de boxeri, unul masculin și unul feminim. Acestea sunt negre și sunt imprimate cu mesajele “Yours” sau “Mine”. Fontul folosit pentru scris este același de pe albumul vizual al artistei “Beyonce”, lansat la sfâșitul anului trecut.
Recent, Beyonce a lansat și un nou parfum, intitulat “Rise”, a cărui reclamă o puteți urmări la final de articol.
Poți să dispari sau poți să ai inițiativă. Nu te opri. Eliberează-te. Îmbrățișează elementele pentru că de acum înainte te vei înălța mereu – este mesajul de promovare al noului parfum.
La începutul anului, revista americană Billboard i-a numit pe Beyonce și Jay-Z cei mai influenți oameni din industria muzicală, pe anul 2013. Cei doi s-au aflat pe locul 1 în topul Power 100 list, în principal datorită felului în care au inovat modul în care se poate lansa muzica. În plus, aceștia au fost singurii artiști prezenți în clasament, restul fiind oameni din industrie precum directori de case de discuri, manageri sau producători.

comments

comments




Leave a Reply

avatar