full screen background image

U2 lansează single-ul “Invisible” și susține primul concert după 3 ani de pauză

U2     Bono a declarat că primul single U2, ce promovează noul album se numește “Invisible” și va lansat peste câteva săptămâni. În plus, trupa a susținut primul concert după o pauză de 3 ani.

În noiembrie 2013, U2 a lansat prima piesă după o pauză de 3 ani. “Ordinary Love” a fost compusă pentru coloana sonoră a filmului biografic “Mandela: Long Walk To Freedom” și a adus formației Globul de Aur la categoria Cea Mai Bună Piesă Originală. De asemenea, grupul a anunțat că lucrează la un nou material discografic pe care îl vom asculta anul acesta.
În seara ceremoniei de decernare a Globurilor de Aur, Bono a dezvăluit că primul single extras de pe viitorul disc se intitulează “Invisible” și că va apărea peste câteva săptămâni. De asemenea, solistul trupei a precizat că încă lucrează la disc și speră ca acesta să fie gata de lansare în iunie.
Noul album va fi primul material de la “No Line On The Horizon” din 2009, iar membrii formației își doresc ca toate cele 12 melodii să fie perfecte. Potrivit unei declarații date de basistul formației, Adam Clayton, sound-ul discului va aduce aminte de cum suna trupa la început de carieră, dar și de maturitatea acumulată în cei peste 30 de ani de activitate muzicală. În același timp, zvonurile spun că Danger Mouse se ocupă de mixajul albumului și că tracklistul va include o colaborare cu solistul de la Coldplay, Chris Martin.

comments

comments




Leave a Reply

avatar