full screen background image

Ţigări în valoare de peste 15.000 de lei confiscate la Siret

contra siret     În cursul după amiezii de ieri, la ora 17.30, în baza unor activități specifice desfășurate la nivelul Poliției orașului Siret, un echipaj de poliție din cadrul subunităţii a oprit pentru control, pe strada 9 Mai, din localitate, autoturismul înmatriculat în Polonia condus de Daniela F., de 30 de ani, din comuna Bosanci.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, a fost găsită cantitatea de 30.500 de țigarete, pentru care cea în cauză nu deţinea documente justificative.

Întreaga cantitate de țigarete de contrabandă, cu o valoare de piaţă de 15.250 de lei, a fost ridicată, în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, autoturismul în cauză a fost indisponibilizat, la sediul Poliției orașului Siret, în vederea continuării cercetărilor.

Cauza a fost discutată cu procurorul de caz, care a dispus cercetarea Danielei F. în stare de libertate, sub aspectul sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, faptă prev. de art.270, al.3 din Lg.86/2006, modif. prin OUG nr.54/2010.

comments

comments




Leave a Reply

avatar