full screen background image

Bătaie colectivă între fraţi şi veri, la Ilişeşti

ambulanta-suceava     Azi noapte, la ora 23:57, Felomela F., din comuna Ilișești, a sesizat, prin “S.N.U.A.U 112”, faptul că s-a iscat un scandal la locuința familiei Constantin P.

Din verificări a rezultat că aseară, în jurul orei 19,00, între frații Ilie P., de 23 de ani, și Constantin P., de 30 de ani, ambii din comuna Ilişeşti, s-a iscat un scandal, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, pe DJ 178, Ilișești – Ciprian Porumbescu.

Ulterior, în jurul orei 23,00, în timp ce Ilie P. se afl,a împreună cu soția sa, la locuința părinților săi, din comuna Ilişeşti, fratele său, Constantin P., a venit la această locuință, fiind însoțit de către verii săi, Constantin P., Gheorghe P., Elvis P., Constantin P. și A.P., toţi din localitate.

Constantin P. a rămas în curte, iar persoanele care îl însoțeau au intrat în casă, unde A.P., de 17 ani, l-a lovit cu pumnii, de două ori, în zona feței, pe Ilie P.

La fața locului au fost identificați doar frații Ilie și Constantin P., care au fost conduși la sediul Postului de Poliței Ilișești.

Cu această ocazie, Constantin P. a relatat faptul că, în acea seară, și el a fost lovit, în zona toracelui, de către fratele său, în timp ce se afla în curtea locuinței părintești.

La sediul Postului de Poliție Ilișești s-a deplasat un echipaj SMURD, care i-a transportat pe cei doi la Spitalul Județean Suceava pentru investigații amănunțite.
Astfel, Ilie P. a fost diagnostificat cu “T.C.F cu observație fractură nazală prin agresiune”, iar Constantin P. cu “T.C.F. și contuzie toracică”.

În cauză s-a întocmit dosar de urmărire penală, faţă de Ilie P. și A.P., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmând a fi soluţionat procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar