full screen background image

Încă 20 de cupluri semicentenare, celebrate la Primăria Sucevei

cupluri 2     Sâmbătă, 14 decembrie, municipalitatea suceveană a celebrat alte 20 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă.

Ceremonia s-a ţinut în sala de şedinţe a Consiliului Local, participaţii fiind membri ai executivului, cât şi rude ale aniversaţilor semi-centenari.

Primarul Ion Lungu, în calitate şi ofiţer al stării civile, a reliefat că respectivele cupluri au avut partea lor de contribuţie la dezvoltarea Sucevei, iar comunitatea trebuie să le fie recunoscătoare pentru aceasta.

“Dumneavoastră sunteţi nişte oameni care aţi fost fideli oraşului, v-aţi sacrificat pentru construirea municipiului şi care merită recunoştinţă din partea comunităţii. De aceea, acum, în preajma Sărbătorilor, vrem să aducem o oază de bucurie în sufletele dumneavoastră”, le-a spus edilul şef celor prezenţi la manifestare.

Anul acesta au fost aniversate aproape 100 de perechi de aur, în cei 10 ani de la conducerea administraţiei locale, primarul Ion Lungu, felicitând 873 de cupluri care au trăit împreună jumătate de secol.

comments

comments




Leave a Reply

avatar