full screen background image

Armă şi muniţie confiscate de la un braconier din Vama

arme_de_vanatoare     Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală unui bărbat de 24 de ani, din comuna Vama, pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi au confiscat o armă şi muniţia aferentă.

Ieri, la ora 10.30, polițiștii Serviciului Arme Explozivi Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Suceava au efectuat o acțiune, în comun cu personalul Asociaţiei de Vânătoare Iaşi, pe linia prevenirii și combaterii actelor de braconaj și identificarea deținătorilor ilegali de arme, în zona silvică Vama-Frumosu.

Cu această ocazie, a fost identificat Gavril T., de 24 de ani, din comuna Vama, care avea asupra sa, în scop de braconaj, o armă de vânătoare de calibru 16 mm și 3 cartușe de vânătoare.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că arma în cauză a fost găsită de făptuitor, în cursul anului 2011, la o târlă ce a aparținut tatălui său (în prezent decedat), iar muniția aferentă a procurat-o de la o persoană necunoscută din Moldovița.

Arma și muniția erau deținute în scop de braconaj şi au fost ridicate în vederea confiscării.

Cercetările continuă, faţă de Gavril T., sub aspectul comiterii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

comments

comments




Leave a Reply

avatar