full screen background image

Balan: “Pe cetăţean îl interesează mai puţin cine transportă căldura”

flutur balan     Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PDL, Ioan Balan, vrea să se ştie daca la societatea Termica sunt probleme.

“Am cerut o comisie de anchetă pentru Termica, doar pentru a închide discuţiile politicienilor care îşi arată neputinţa prin minciuni. Nu avem nici o treabă cu cine va câştiga licitaţia. Se va face un caiet de sarcini şi se va ţine o licitaţie, unde poate participa chiar şi o societate comercială a Primăriei”, a declarat astăzi Balan, într-o conferinţă de presă susţinută la noul sediu al organizaţiei municipale.

Balan. “Pe cetăţean îl interesează mai puţin cine transportă căldura. Îl interesează să aibă apă caldă la cel mai mic preţ cu putinţă. Cetăţeanul plăteşte acum, direct, preţul de 185 de lei, restul până la 450 de lei fiind din taxe şi impozite. Vrem să ştim dacă la Termica sunt probleme, să le aflăm. Nu cunosc detaliile de la ultimele controale de acolo. E foarte bine ca instituţiile statului să se sesizeze şi să închidem marota asta, că acolo se întâmplă nu ştiu ce minuni.”

Îţi reamintim că, în şedinţa extraordinară de azi dimineaţă a CL Suceava, PDL a votat pentru scoaterea la licitaţie a transportului şi distribuţiei agentului termic.

comments

comments




Leave a Reply

avatar