full screen background image

PDL Suceava şi-a inaugurat noul sediu, de pe Aleea Trandafirilor

sediu PDL     Noul sediu al Organizatiei Municipale Suceava a PDL, situat pe Aleea Trandafirilor, lângă magazinul “Bucovina”, a fost astăzi inaugurat, în prezenţa preşedintelui Organizaţiei Judeţene, senatorul Gheorghe Flutur, şi a liderului Organizaţiei Municipale, deputatul Ioan Balan.

PDL a prezentat un film documentar, cu evoluţia imobilului, de la preluarea clădirii într-un stadiu avansat de degradare, şi până la inaugurarea de azi.

Gheorghe Flutur: “Îi felicit pe colegii mei pentru munca depusă la renovarea sediului. S-a investit şi s-a pus suflet. Îi mulţumesc lui Nelu Balan. Nu e prima dată când se vede mâna de gospodar a lui Balan. Dacă poţi amenaja un sediu în acest fel, poţi amenaja şi un municipiu ca oraş european.”

Ioan Balan: “E un moment important pentru Organizaţia Municipală a partidului. Am reuşit, în timp extrem de scurt, să ne mobilizam şi să demonstrăm că suntem o echipă. Am arătat că putem face, dintr-o clădire istorică, aflată într-o stare deplorabilă, o clădire model. Clădirea este a Primăriei şi va rămâne a municipalităţii, nu am cumpărat-o.”

comments

comments




Leave a Reply

avatar