full screen background image

Remus Cernea dorește să candideze la alegerile prezidențiale

Miscarea Verzilor     Remus Cernea a anunțat că dorește să candideze la prezidențiale din partea Partidului Verzilor, relatează HotNews.

Totodată, deputatul a anunțat că își propune ca ”verzii” să obțină două locuri în Parlamentul European la viitoarele alegeri europarlamentare.

”În același timp, anul viitor, în România vor avea loc și alegeri prezidențiale. Interesul va fi major, după cum a arătat-o experiența din 1990 încoace […] Începând cu analizele realizate din luna mai de mediatrust, am reușit să devin, atât în luna mai, cât și în luna septembrie, cel mai mediatizat lider politic din România, punctele de vedere ale Verzilor făcând audiența la mai toate posturile de știri la care am fost invitat de foarte multe ori. Este însă nevoie de o extindere a acestui succes și de promovarea tot mai multor voci ale Verzilor. Alegerile europarlamentare sunt un prilej excelent pentru a reuși acest lucru. Dacă voi candida la aceste alegeri, voi candida ultimul pe listă, pentru a-mi ajuta partidul și pentru a-i susține pe cei poziționați pe locurile eligibile”, a declarat Cernea.

comments

comments




Leave a Reply

avatar