full screen background image

3 mandate puse ieri în executare de poliţişti

arestat     Polițiștii Serviciului investigaţii criminale au pus în executare mandatul de arestare preventivă din 20.09.2013, emis de Judecătoria Rădăuţi, privind pe Ioan C., de 63 de ani, din comuna Vicovu de Jos, faţă de care s-a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 zile, pentru comiterea infracţiunii de furt.
Persoana în cauză a fost identificată în 4 noiembrie, pe raza judeţului Arad, şi a fost preluată, ieri, de o escortă şi introdusă în arestul I.P.J. Suceava.

Poliția orașului Vicovu de Sus a primit spre executare mandatul de executare a pedepsei închisorii din 5 noiembrie, emis de Judecătoria Rădăuți, privind pe Costică N., de 43 de ani, localnic, condamnat la pedeapsa cu închisoarea de 3 ani de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de “complicitate la tâlhărie în formă agravantă” și alte fapte.
În urma măsurilor întreprinse de polițiști, s-a reușit identificarea și reținerea lui bărbatului, care a fost introdus în arestul I.P.J. Suceava.

În urma activităţilor specifice desfăşurate, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Marginea l-au identificat pe Mihai A., de 32 de ani, din comuna Horodnic de Jos, faţă de care Judecătoria Rădăuţi a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la 1 an şi 8 luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de “conducere  a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi a unui autoturism neînmatriculat”.
Mihai A. a fost  introdus în arestul I.P.J. Suceava.

comments

comments




Leave a Reply

avatar