full screen background image

O tânără de 18 ani şi tatăl ei, bătuţi de concubinul fetei

upu     Aseară, la ora 21.10, I.P.J. Suceava a fost sesizat, prin “S.N.U.A.U. 112”, despre faptul că Ionuț M., de 28 de ani, din comuna Adâncata, a lovit-o și amenințat-o cu acte de violență pe concubina sa.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că agresorul locuiește pe raza comunei Verești, la soacra lui, unde, pe fondul unor neînțelegeri familiale cu concubina sa Alina P., de 18 ani, care fusese plecată la muncă în Spania, a amenințat-o cu acte de violență și a lovit-o.

Pentru aplanarea conflictului a intervenit și tatăl părții vătămate, Viorel P., de 52 de ani, din aceeaşi localitate, care a fost și el lovit de către Ionuț M.

Întrucât Viorel P. prezenta urme de violență, a fost solicitată intervenția echipajelor medicale de specialitate, pentru acordarea de îngrijiri medicale, acesta fiind transportat, ulterior, la Spitalul Județean Suceava.

În cauză a fost întocmit un dosar penal împotriva agresorului, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe.

comments

comments




Leave a Reply

avatar