full screen background image

Vremea capricioasă va continua

Vremea capricioasă din acest weekend, cu înnorări temporare și ploi scurte, va continua şi săptămâna viitoare, informează B1 TV. Mâine va ploua în prima parte a zilei, însă miercuri vor fi maxime de 25 de grade Celsius. Joi revine vremea mohorâtă, iar weekendul viitor nu prea vom vedea soarele.
Vremea instabila persistă și săptămâna care urmează anunță meteorologii. Luni va trebui să ne luăm neapărat umbrelele.
”Vorbim, însă, despre aceste dezvoltări noroase de scurtă durată, punctiforme, care aduc averse, căderi de grindină, intesificări ale vântului, posibil și cu aspecte de vijelie.
Mâine de dimineață chiar, în orice caz în prima jumătate a zilei, va ploua, inclusiv în zona Bucureștiului, iar marți și miercuri vor fi zile ceva mai însorite.
Vorbim despre temperaturi în creștere. Dacă astăzi vorbim de 12-13 grade, în zilele următoare 19-20 de grade. În zona Bucureștiului 19 grade astăzi, doar 17 grade mâine pentru că va ploua în zori de zi, pentru ca, spre miercuri, să atingem în sfarsit cele 25 de grade specifice”, a susținut meteorologul ANM.
Joi, însă, va reveni vremea mohorâtă, iar situația se înrăutățeste spre sfârșitul săptămanii.
”De joi intrăm sub incidența unei depresiuni atmosferice, care aduce precipitații. Pentru duminica viitoare putem spune că ploile vor cuprinde întreaga țară”, a mai afirmat acesta.

comments

comments




Leave a Reply

avatar