full screen background image

Chris Brown s-a internat într-o clinică pentru dezintoxicare

Chris Brown     Cântăreţul R&B Chris Brown, care duminică a spart nasul unui bărbat într-o altercaţie, riscând o pedeapsă de şase luni de închisoare şi o amendă de 1.000 de dolari, a ales să se interneze într-o instituţie de reabilitare, a precizat, marţi, un reprezentant al artistului.
“Scopul lui este acum să se concentreze pe trecut şi pe comportamentul lui din trecut, ceea ce îi va permite să îşi continue viaţa şi cariera dintr-o perspectivă mai sănătoasă”, a declarat purtătorul de cuvânt al cântăreţului, conform accesshollywood.com.
În urma agresării unui bărbat în cursul zilei de duminică, cântăreţul, în vârstă de 24 de ani, a fost arestat în faţa Hotelului W din Washington, la câteva sute de metri de Casa Albă.
Luni, Chris Brown a pledat nevinovat şi a fost eliberat, iar acuzaţia de infracţiune a fost transformată în delict.
În 2009, Chris Brown a fost condamnat la cinci ani de libertate condiţionată, 180 de zile de muncă în folosul comunităţii şi urmarea unui curs de consiliere psihologică în vederea stăpânirii acceselor de violenţă, după ce a agresat-o pe iubita lui din acea vreme, cântăreaţa Rihanna.

comments

comments




Leave a Reply

avatar