full screen background image

Bărbat din Vultureşti, bătut într-o staţie de autobuz de 2 consăteni beţi

ambulanta-suceava     Ieri dimineaţă, la ora 08.15, Postul de poliție Vulturești a fost sesizat despre faptul că Viorel B., de 45 de ani, din localitate, a fost victima unei agresiuni fizice și necesită îngrijiri medicale.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în seara zilei de 26 octombrie, Viorel B. se întorcea la domiciliu, din municipiul Fălticeni, și, fiind în apropierea stației de autobuz, unde aștepta un mijloc de transport în comun, a fost acostat și lovit fără motiv de Constantin S., de 22 de ani, și S.Gabriel, de 26 de ani, ambii din comuna Vulturești, persoane cunoscute victimei, agresorii fiind sub influența băuturilor alcoolice.

După incident, victima a plecat la domiciliu, fără a sesiza poliția, însă în dimineața zilei de 27 octombrie, întrucât acuza dureri, mama sa a solicitat, prin “S.N.U.A.U 112”, ambulanţa.

Viorel B. a fost transportat la Spitalul Municipal Fălticeni, unde, în urma consultului, i s-a stabilit diagnosticul “contuzie hemitorace stâng” şi a fost internat pentru investigații.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmând ca, în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale acordate victimei şi evoluţia stării sale de sănătate, să fie efectuată încadrarea juridică a faptei şi să se dispună procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar