full screen background image

Lungu, nemulţumit de ritmul lucrărilor la reţelele de apă

RETELE 2     Conducerea Primăriei sucevene nu este deloc mulţumită de ritmul cu care se lucrează la extinderea şi modernizarea reţelelor de apă şi canalizare.

La comandamentul de astăzi cu şefii de şantier, primarul Ion Lungu a reclamat lentoarea cu care se acţionează, mai ales acum, înaintea sezonului rece.

El nu a exclus posibilitatea de a înainta o adresă firmei Pfeiffer în care să puncteze principalele deficienţe şi să solicite mai mulţi oameni şi utilaje pe teren.

Lungu: “Constructorul spune că a avut de realizat branşamentele. Am insistat foarte mult să terminăm lucrările pe strada Ştefan cel Mare şi, la fel de important, pe strada Mitocului. Mi se pare că ne învârtim în cerc – punem conducta, traversăm podul. Vom pregăti o scrisoare oficială către Pfeiffer, nu vreau să mergem “cu pâra”, dar văd că lucrurile nu înaintează aşa cum ar trebui.”

Primarul mai spune că nici asfaltare străzilor nu este întotdeauna corespunzătoare, deşi constructorul este obligat să aducă drumul la starea iniţială.

Lungu: “Din experienţa mea, ştiu că niciodată o porţiune care se reasfaltează nu mai iese la aliniamentul străzii. Ideal ar fi ca, acolo unde se termină lucrărie, noi să venim cu un strat de asfalt, dar nu este posibil peste tot. De aceea, acolo unde sunt străzi care sunt recent reparate, cu atât mai mult trebuie intervenit cu profesionalism.”

comments

comments




Leave a Reply

avatar