full screen background image

PDL cere demisia miniștrilor Vosganian și Dragnea

vosganian     Prim-vicepreședintele PDL, Andreea Paul, a declarat, joi, în cadrul unei conferințe de presă, că partidul său cere demisia miniștrilor Varujan Vosganian și Liviu Dragnea, arătând că în doar 24 de ore s-a produs un “asalt USL asupra justiţiei”, pornind de la cazurile celor doi demnitari, informează Mediafax.

Potrivit lui Paul, “USL sacrifică economia”, iar “încăpăţânarea USL de a submina justiţia este revoltătoare”.

“În numai 24 de ore am asistat la asaltul USL asupra justiţiei în privinţa cazurilor Vosganian şi Dragnea. Propria mafie şi apărarea ei cu orice preţ sunt mai importante decât orice, chiar şi decât propria economie. PDL cere demisia lui Varujan Vosganian şi a lui Liviu Dragnea”, a precizat Andreea Paul.

Totodată, ea a explicat că Varujan Vosganian este acuzat de DIICOT de subminarea economiei naţionale, iar USL îl protejează, cu votul majoritar din Senat, de la judecata în instanţă. Paul a arătat că Vosganian, un ”ministru debusolat”, susţine startegia USL de creştere a taxelor şi impozitelor şi “girează hoţia USL”.

“Fuga de lege şi de decizie, lipsa de soluţii, incompetenţa, iresponsabilitatea declaraţiilor şi laşitatea sunt motive întemeiate pentru demisia lui Varujan Vosganian. Decât un ministru debusolat, mai bine unul demisionat”, a completat vice-președintele PDL.

comments

comments




Leave a Reply

avatar