full screen background image

Casă în construcţie, prădată la Vicovu de Sus

flex     Postul de poliţie Vicovu de Jos a fost sesizat de Maria M., de 71 de ani, din localitate, despre faptul că, în noaptea de 23/24 septembrie, persoane necunoscute au sustras mai multe bunuri din locuinţa aflată în construcţie a fiului ei, Costică M., de 40 de ani, din localitate, aflată în apropierea locuinţei părinţilor săi.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că, la data de 24 septembrie, în jurul orelor 15.00, tatăl proprietarului a intrat în imobil pe uşa principală de acces, folosind cheile lăsate de fiul său, ocazie cu care a constatat că din locuință lipsesc mai multe bunuri, respectiv un tasator de pavaj, două autofiletante electrice, două flexuri, o motocositoare cu disc, două cuverturi de perete ţesute manual, şase perne şi două preşuri.

Din discuţiile telefonice purtate cu partea vătămată, aflată în prezent în Anglia, a rezultat faptul că toate sculele au fost aduse de el din această ţară, erau folosite şi nu deţine nici un act de provenienţă pentru acestea.

Din cercetări, polițiștii au mai stabilit faptul că, profitând de neglijenţa părţii vătămate, care a lăsat o ușă neasigurată, autorii au pătruns în imobil de unde au sustras bunurile.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “furt calificat”, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorilor și recuperării prejudiciului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar