full screen background image

Adele îşi ignoră tatăl aflat pe patul de spital

Adele     Adele a avut o copilărie destul de grea. Artista a fost părăsită de tată la o vârstă extrem de fragedă, la doar 3 ani.
Deşi, cântăreaţa susţine că mama ei a ţinut loc şi de tată, Adele n-a trecut niciodată peste faptul că tatăl ei, Mark Evans a fost absent din viaţa sa.
În prezent, tatăl solistei se luptă cu o boală necruţătoare. Acesta a fost diagnosticat cu cancer la stomac şi intestine.
Potrivit The Sun, bărbatul cerşeşte disperat iertarea artistei: ”Nu am fost alături de fiica mea atunci când a trebuit. Am regretat acest lucru în fiecare secundă a vieții mele. Mă macină îngrozitor. Încă nu l-am cunoscut pe Angelo și mă gândesc cu disperare că poate nu voi mai apuca. Totul s-ar putea termina înainte de a face pace cu Adele. Nu am vrut să o îngrijorez cu cancerul, dar se pare că nu am altă variantă decât să o informez prin intermediul mass -mediei. Să încerc să dau de fiica mea este ca și cum aș încerca să-l sun pe președinte. Nici măcar nu am numărul ei. I-am trimis o felicitare de ziua ei prin intermediul casei de discuri, dar nu am primit niciun răspuns.” a declarat Mark Evans.

comments

comments




Leave a Reply

avatar