full screen background image

Andra și VUNK lansează primul lor duet la Media Music Awards 2013

Andra si VUNK     Anda și VUNK vor lansa pe 19 septembrie, în cadrul Media Music Awards 2013, la Sibiu, prima piesă înregistrată împreună.  Aceasta se intitulează “Numai la doi” și este inclusă pe cel mai nou album al artistei “Inevitabil va fi bine”.
Trupa VUNK și-a obișnuit fanii cu diverse colaborări interesante și pregătesc încă una pentru gala Media Music Awards 2013. Grupul va interpreta în premieră piesa “Numai la doi”, cântată împreună cu Andra.

Melodia este inclusă pe cel mai recent album al artistei, “Inevitabil va fi bine” și are mari șanse să fie chiar următorul single oficial al Andrei. Cu băieții de la VUNK mă întâlneam la toate evenimentele și era păcat să nu facem o piesă împreună. Așa s-a născut “Numai la doi”, un single care mie îmi place foarte tare, a declarat Andra. Andra și VUNK se alătură astfel artiștilor care au ales Media Music Awards pentru a lansa noile lor piese, cunoscând impactul pe care îl are evenimentul în industria muzicala. Andreea Bănică, Delia, Elena Gheorghe și Anda Adam vor cânta, la rândul lor, noile melodii, ce au toate șansele să devină hituri. Gala de premii de la Sibiu le-a purtat noroc artiștilor și la ediția de anul trecut când au fost lansate “Cai verzi pe pereți” (Smiley), “Apa” (Loredana), “Amo” (Anda Adam), “Petre” (CRBL), “O stea” (Deepcentral), “K la meteo” (What’s Up feat. Andra).

comments

comments




Leave a Reply

avatar