full screen background image

Gina Pistol şi Cornel Ilie prezintă Romanian Music Awards!

Gina Pistol     Cea de-a unsprezecea ediţie Romanian Music Awards, care va avea loc anul acesta la Braşov, pe 14 septembrie, se anunţă absolut spectaculoasă! Gala de premiere a artiştilor va fi prezentată de Cornel Ilie, alături de una dintre cele mai frumoase femei din România, Gina Pistol!
“Sunt foarte încântată că am ocazia să îi întâlnesc pe cei pe care-i admir, mai ales că unii dintre ei îmi sunt şi prieteni. E ca atunci când eram copil şi aşteptam Revelionul, pentru că era muzică bună. Acum doi ani nu am ieşit din casă, pentru că am stat să mă uit la Romanian Music Awards, deşi mă aşteptau prietenii în oraş”, a declarat Gina, extrem de entuziasmată.
Cât despre colegul ei de scenă, Cornel pare să fie partenerul ideal pentru frumoasa blondă: “Mă bucur să am ocazia să prezint evenimentul alături de Cornel, când eram mai mică îi cântam toate piesele”.
Ca în fiecare an, artiştii care urcă pe scena RMA vor surprinde cu momente speciale. Nici apariţiile pe Covorul Roşu nu se lasă mai prejos, unde divele showbiz-ului autohton promit să încingă atmosfera şi imaginaţia cu ţinutele lor create de designeri celebri.

comments

comments




Leave a Reply

avatar