full screen background image

Problema câinilor maidanezi, trimisă în Parlament. Ponta îi cere lui Dragnea să identifice o soluţie “rapidă”

PONTA     Premierul Victor Ponta a declarat în şedinţa de Guvern că problema câinilor fără stăpân este una gravă şi nu mai poate fi uitată, el precizând că legea pe această temă este în Parlament şi speră ca în următoarele zile să se găsească “soluţia corectă”.
“Problema câinilor fără stăpân este o problemă gravă care nu poate fi uitată pur şi simplu. În urmă cu 14 ani un primar general al Capitalei ne anunţa problema câinilor vagabonzi, între timp a devenit şi preşedinte. Iar s-a trezit, profitând de tragedia unei familii, aseară să ne dea o dispoziţie.

Legea e în Parlament, iar Parlamentul luni o ia din nou în discuţie. Îl rog pe vicepremierul Liviu Dragnea, consultându-se cu reprezentanţii autorităţilor locale, să participe la dezbateri să avem o soluţie rapidă şi eficientă. Domnule vicepremier, împreună cu reprezentanţii autorităţii locale, să găsiţi soluţia cea mai corectă în zilele următoare. Sunt mai mulţi câini decât atunci când ne-a promis domnul Băsescu că rezolvă”, a declarat Victor Ponta.

comments

comments




Leave a Reply

avatar