full screen background image

2 minori şi un tânăr agresaţi, lângă o stână din Burdujeni sat

turma de oi     Ieri noapte, în jurul orei 21.52, prin “S.N.U.A.U. 112”, B.H., de 14 ani, din municipiul Suceava, a sesizat faptul că, în  timp ce se afla pe strada Plevnei, din localitate, în zona stânelor de la marginea pădurii, împreună cu alți doi prieteni, au fost agresați de patru tineri de la o stână din zonă.

La fața locului s-a deplasat patrula de siguranță, şi, în continuarea străzii Plevnei, din cartierul Burdujeni sat, în imediata apropiere a pădurii, a fost găsit apelantul, care era însoțit de Ș.B., de 17 ani, și Constantin C., de 18 ani, ambii localnici.

Aceștia au relatat că, în timp ce se plimbau cu bicicletele, de la o stână din apropiere au venit patru tineri, care, fără nici un motiv, i-au acostat, iar între cele două grupuri a izbucnit o altercație.

În urma conflictului, Ș.B. și Constantin C., au fost loviți în zona feței și peste mâini de către ceilalți patru tineri, ocazie cu care au suferit leziuni minore.

Pe timpul altercației, B.H. a reușit să fugă din zonă, anunțând polițiştii și părinții despre cele petrecute.

În  urma verificărilor efectuate și a audierii părților vătămate, s-a stabilit că cei patru tineri se numesc Ionuț B., de 20 de ani, Mihai B., de 24 de ani, Dumitru D., de 23 de ani, și M.D., de 17 ani, toți din cartierul Burdujeni sat, iar, în momentul altercației, aceștia efectuau mai multe lucrări de întreținere la stâna lui Ilie Ș., situată pe imașul din apropiere.

Acestora li s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe, prev. si ped. art.180, alin. 1 din C.p, cercetările fiind continuate de către lucrătorii Compartimentului Proximitate.

comments

comments




Leave a Reply

avatar