full screen background image

2 tineri acuzaţi că au bătut şi prădat un consătean, la Vama

portofel cu bani     Ieri dimineaţă, în jurul orei 10.45, Secția 14 Poliție Rurală Vama a fost sesizată, prin plângere, de către persoana vătămată Vasile C., de 53 de ani, din comuna Vama, cu privire la faptul că, în dimineața aceleiași zile, în jurul orei 03.00, în timp ce se deplasa dinspre comuna Frumosu spre comuna Vama, în satul Strâmtura, a fost acostat și agresat de mai mulţi tineri.

Cu aceeași ocazie, persoana vătămată a precizat că, în împrejurările mai sus descrise, i-a dispărut și suma de aproximativ 520 de lei.

Din cercetările efectuate până în prezent, s-a stabilit faptul că, în 18 august, în jurul orei 22.00, înainte de a pleca spre comuna Frumosu, persoana vătămată a cumpărat pe datorie, de la un magazin din comuna Vama, bunuri alimentare în valoare de aproximativ 30 de lei, deşi susţinea că a avut la el 520 de lei.

La întoarcerea din comuna Frumosu, în jurul orei 03.00, în timp ce se deplasa pe bicicletă, a fost acostat și agresat de către patru tineri, ale căror nume nu le cunoaște cu exactitate, însă îi ştie din vedere.

Au fost identificate persoanele indicate de reclamant ca fiind Iulian L., de 21 de ani, şi A.V., de 17 ani, ambii din comuna Vama.

Aceştia au fost audiați în cauză, însă nu recunosc că ar fi implicate în faptele sesizate.
Față de cei doi tineri s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, prev. și ped. de art. 180 alin. 1 din Codul penal.

comments

comments




Leave a Reply

avatar