full screen background image

Un soţ gelos a urmărit cu cuţitul, pe o stradă din Suceava, amantul soţiei

cutit     Ieri seară, în jurul orei 19.47, prin “S.N.U.A.U. 112”, Petru B., de 22 de ani, din municipiul Suceava, a sesizat faptul că a fost ameninţat, de către Bogdan C., de 25 de ani, din comuna Pătrăuţi, în timp ce se afla pe Aleea Venus, din municipiul Suceava.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că reclamantul are o relaţie cu Nicoleta C., de 21 de ani, din comuna Pătrăuţi, soţia agresorului.

În jurul orei 21.45, Petru B. a însoţit-o pe Nicoleta C. la domiciliul acesteia, în municipiul Suceava, pentru a-şi lua bunurile din casă, intenţionând să-şi părăsească soţul.

Pe fondul geloziei, Bogdan C. a provocat scandal, aducând ameninţări cu acte de violenţă, atât soţiei, cât şi reclamantului.

În altercaţia creată, Bogdan C. a luat un cuţit din bucătărie, cu care i-a ameninţat şi urmărit pe cei doi pe casa scării şi pe aleea din faţa blocului, unde a reuşit să-l taie, uşor, la degetul mic de la mâna dreaptă, pe Petru B.

Persoanele implicate au fost conduse la sediul poliţiei, unde au fost audiate cu privire la incident.

Petru B. a depus plângere împotriva agresorului Bogdan C., pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, iar Nicoleta C. a solicitat efectuarea de cercetări faţă de soţul său pentru săvârşirea infracţiunii de ameninţare.

Verificările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Biroului ordine publică Suceava, compartimentul proximitate, sub aspectul săvârşirii “infracţiunilor de port fără drept al cuţitului”, “ameninţare” şi “lovire sau alte violenţe”.

comments

comments




Leave a Reply

avatar