full screen background image

4 dosare penale pentru infracţiuni la regimul rutier

POLITIST     Ieri, la ora 15.57, un echipaj de poliție din cadrul Postului de poliție Vicovu de Jos a oprit în trafic, pe DN 2E, pe raza comunei Vicovu de Jos, autoutilitara înmatriculată în străinătate, condusă de Gheorghe C., de 41 de ani, localnic.
În urma verificării în baza de date, s-a constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere.
I s-a întocmit dosar penal.

Tot ieri, la ora 18.00, un echipaj rutier de la Poliţia oraşului Siret, a oprit pentru control, pe DJ 291A, în localitatea Zamostea, autoturismul condus de Ioan C., de 39 de ani, din localitate.
Întrucât conducătorul auto prezenta halenă alcoolică, s-a procedat la testarea cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au  recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
I s-a întocmit dosar penal.

Azi noapte, la ora 22.05, o patrulă din cadrul Poliției orașului Liteni, a oprit pentru control, pe str. Siliştea, din localitate, autoturismul condus de Vasile I., de 63 de ani, din municipiul Suceava.
Întrucât  conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 1,35 mg/litru alcool pur în aerul expirat şi a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, însă  a refuzat acest lucru.
I s-a  întocmit dosar penal.

Tot azi noapte, la ora 23.05, un echipaj din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești, în timp ce efectua serviciul de supraveghere şi control a traficului rutier pe DJ 209 D, din localitate, a oprit  pentru control autoturismul condus de Dorin V., de 28 de ani, din localitate.
Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei.
I s-a întocmit dosar penal.

comments

comments




Leave a Reply

avatar