full screen background image

Băiat de 15 ani şi-a omorât tatăl, lovindu-l de mai multe ori cu o ţeavă în cap

criminalist1     Ieri dimineaţă, Poliţia municipiului Rădăuţi, a fost sesizată, prin “S.N.U.A.U. 112”, de  M.T., de 15 ani, din comuna Satu Mare, cu privire la faptul că tatăl său, Adrian T., de 40 de ani, localnic, a fost găsit mort în şură, având urme de violenţe.

Echipa operativă constituită la nivelul I.P.J. Suceava, sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, s-a deplasat la fața locului.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că, în noaptea de 13/14 august, victima, Adrian T., a exercitat acte de violenţă fizică asupra soţiei sale, aceasta necesitând îngrijiri medicale, la Spitalul municipal Rădăuți, unde a fost internată.

Pe acest fond, victima, aflată într-o anexă a locuinţei, a fost lovită de mai multe ori în zona capului, cu o țeavă metalică, de către fiul său M.T., fiindu-i provocate leziuni grave, ce au condus la decesul acestuia.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, pentru comiterea infracţiunii de omor calificat.

Faţă de suspect s-a dispus măsura internării în cadrul unităţii medicale specializată din municipiul Iaşi, în vederea efectuării expertizei medico-legale psihiatrice, urmând ca, în funcţie de concluzii, să se dispună procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar