full screen background image

Peste 1.500 de pachete cu ţigări confiscate, la Gura Humorului

contra straja      În cursul după amiezii de ieri, în jurul orei 17, poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Gura Humorului – Compartimentul de Investigare a Fraudelor şi Compartimentul Rutier, au oprit pentru control, pe Bulevardul Bucovinei din localitate, un autoturism care circula din direcţia Frasin, către Gura Humorului şi despre care se deţineau date că transportă pachete de ţigări de provenienţă extra-comunitară.

Procedându-se la legitimarea conducătorului auto, s-a stabilit că acesta se numeşte  Florin S, de 27 de ani, cu domiciliul în comuna Rîşca, judeţul Suceava.

Autoturismul a fost condus la sediul Poliţiei oraşului Gura Humorului, unde s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit, acesta prezentând locaşuri special amenajate pentru depozitarea de diferite produse sau mărfuri.

Cu ocazia controlului efectuat au fost identificate 1.591 pachete ţigări, având aplicate timbre fiscale de provenienţă extracomunitară, în valoare de 15.910 de lei, care au fost ridicate în vederea confiscării.

Fiind întrebat despre provenienţa pachetelor de ţigări, Florin S. a declarat că le-a cumpărat de la cetăţeni pe care nu îi cunoaşte, în apropierea municipiului Câmpulung Moldovenesc, în vederea revânzării.

S-a procedat la indisponibilizarea si sigilarea autoturismului.

Cercetările sunt continuate de poliţişti, cu autorul în stare de libertate sub aspectul săvârşirii   infracţiunii de contrabandă.

comments

comments




Leave a Reply

avatar