full screen background image

Un bărbat şi concubina lui, loviţi în cap cu coasa, la Mironu

coasa     Ieri seară, la ora 18.30, agenţii Postului de Poliţie Valea Moldovei au fost sesizaţi cu privire la faptul că la Mironu a avut loc un scandal între Vasile P., de 34 de ani, Valentin P., de 46 de ani, şi concubina acestuia Elena M., de 39 de ani.

În urma verificărilor s-a stabilit că pe fondul consumului de alcool şi al unui conflict spontan, Vasile P., în timp ce se afla în faţa locuinţei lui Valentin P., l-a lovit pe acesta cu muchia de la coasă în zona capului, în conflict intervenind şi concubina acestuia din urmă, Elena M., care de asemenea a fost lovită în zona capului tot cu coasa.

Valentin P. şi concubina acestuia au fost transportaţi la Spitalul “Sf. Ioan cel Nou” Suceava, unde au rămas internaţi, prezentând traumatisme prin agresiune.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi lovire sau alte violenţe, urmând ca, în funcţie de concluziile medico legale, să se stabilească în mod corect încadrarea juridică a faptelor comise.

Procurorul de caz a aprobat începerea urmăririi penale, autorul fiind reţinut pentru 24 de ore, urmând a se dispune măsuri procedurale în cauză.

comments

comments




Leave a Reply

avatar