full screen background image

Accident grav, în Suceava, cu o ambulanţă în misiune

ambulanta-suceava     O ambulanţă în misiune a fost implicată, azi noapte, într-un accident, în Suceava.

La ora 23.55, la intersecţia străzilor  Ana Ipătescu cu Mitropoliei, din municipiul Suceava, T. Lazăr, de 26 de ani, din comuna Bosanci, posesor al permisului de conducere pentru categoriile “B,C”, în timp ce conducea  autoturismul, pe strada Mitropoliei, spre Biblioteca Judeţeană, nu a acordat prioritate de trecere şi a intrat în coliziune cu o ambulanţă, condusă regulamentar, pe drumul cu prioritate, de T. Neculai, de 35 de ani, din municipiul Suceava, posesor al permisului de conducere pentru categoriile “BE,CE”.

În urma impactului, conducătorul auto T. Neculai a fost rănit grav, alegându-se cu piciorul fracturat.

“În urma investigaţiilor şi a radigrafiilor, s-a descoperit că are o fractură de platou tibial drept destul de urâtă, urmând a se continua investigaţiile”, a precizat Cristian Radu, medic UPU de la Spitalul Judeţean Suceava.

În ambulanţă se mai aflau un pacient, asistenta şi un însoţitor al pacientului, care nu au fost răniţi.

Din primele verificări, a rezultat faptul că ambulanţa traversa intersecţia cu semnalele luminoase în funcţiune, iar  semaforul funcţiona pe culoarea galben intermitent.

Ambii conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, şi le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

comments

comments




Leave a Reply

avatar