full screen background image

Autorii a 5 furturi în municipiul Suceava, arestaţi de poliţişti

arestat     Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au executat, ieri, mai multe mandate de arestare preventivă.

Astfel, a fost reţinut I. S., de 17 ani, din oraşul Dolhasca, împotriva căruia Judecătoria Suceava a emis mandat de arestare preventivă în 25 iulie, prin care s-a dispus arestarea în cursul judecăţii, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat în formă continuată şi violare de domiciliu.

Arestat a fost şi Ş. Petru, de 18 ani, din oraşul Dolhasca, împotriva căruia Judecătoria Suceava a emis mandat de arestare preventivă în 25 iulie, prin care s-a dispus arestarea în cursul judecăţii pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat în formă continuată şi violare de domiciliu.

Din acelaşi grup de infractori, a fost reţinut şi B. I., de 17 ani, din oraşul Dolhasca, împotriva căruia Judecătoria Suceava a emis mandat de arestare preventivă în 25 iulie, prin care s-a dispus arestarea în cursul judecăţii, pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la furt calificat în formă continuată.

În perioada 26-30 aprilie, cei trei au pătruns, pe ușile de acces neasigurate, în 5 locuințe din municipiul Suceava, de unde au sustras sau au încercat să sustragă telefoane mobile, portofele și bani.

Cei în cauză nu figurau urmăriţi şi au fost încarceraţi în arestul I.P.J. Suceava.

comments

comments




Leave a Reply

avatar