full screen background image

Avansări în grad, de Ziua Poliţiei de Frontieră

grad 1     Ziua de 24 iulie este un simbol în viaţa poliţiştilor de frontieră.

Este momentul în care cele doua regimente ale Moldovei si Ţării Româneşti, cu atribuţii la frontiere, s-au unificat.

Ca în fiecare an, la data de 24 iulie, instituţia îşi aniversează ziua, recunoscându-şi şi cinstindu-şi astfel înaintaşii, pentru eroismul şi devotamentul lor faţă de ţara şi poporul român.

În data de 24 iulie 2013, la sediul ITPF Sighetu Marmaţiei, se vor desfăşura activităţi de recompensare a eforturilor depuse de lucrători, în îndeplinirea atribuţiilor specifice, fiind apreciaţi aşa cum se cuvine cei care au înregistrat rezultate deosebite în apărarea fruntariilor ţării.

Astfel, 10 ofiţeri şi 25 agenţi au fost avansaţi înainte de termen, la gradul profesional următor pentru rezultate foarte bune în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu.

Totodată, la nivelul ITPF Sighetu Marmaţiei, un ofiţer şi un agent au primit titlul de “poliţistul de frontieră al anului 2013”.

Ofiţerul premiat cu acest titlu onorant şi cel mai bun agent s-au remarcat prin desfăşurarea de activităţi specifice de poliţie judiciară, obţinând rezultate foarte bune în supravegherea frontierei de stat şi pe linia combaterii infracţionalităţii transfrontaliere.

Totodată au fost avansaţi la termen, la gradul profesional următor, 63 de ofiţeri şi 152 agenţi de poliţie.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei, Ilie Poroch, ne-a informat că, la nivelul structurilor Poliţiei de Frontieră ce exercită atribuţiuni pe raza judeţului Suceava, au fost avansaţi la termen, la gradul profesional următor, 25 de ofiţeri şi 48 de agenţi, iar înainte de termen, pentru rezultate foarte bune în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu, 5 ofiţeri şi 5 agenţi.

grad 2

comments

comments




Leave a Reply

avatar