full screen background image

Cântăreaţa belgiană Selah Sue concertează pe 22 septembrie în Bucureşti

Selah Sue     Tânăra cântăreaţă de origine belgiană, Selah Sue, va concerta pe 22 septembrie la Arenele Romane din Bucureşti, potrivit MEDIAFAX
Arenele Romane vor fi învăluite de sonorităţile unor piese precum “Raggamuffin”, “Crazy Vibes”, “Summertime”, “Zanna” şi “This World”. Cântăreaţa belgiană este o adevărată revelaţie a noului val de muzicieni care a atras atenţia încă de la primul material lansat EP-ul “Black Part Love”. Acesta s-a bucurat de un mare succes, iar cântăreaţa a fost invitată să cânte pe scena mai multor festivaluri mari din lume.
Astfel, în 2011, a fost lansat primul său album, intitulat chiar “Selah Sue”, cu care a cucerit publicul de pretutindeni. Stilul abordat de artistă este unul original, un mix de muzică reggae, soul şi jazz, care a propulsat-o în topul celor mai apreciate cântăreţe din lume, în Europa ajungând la o cifră de 740.000 de copii vândute.

Selah Sue a cucerit şi continentul nord-american, înregistrând vânzări de 400.000 de albume şi aprecieri multiple venite din partea unor reviste prestigioase precum The Rolling Stones.
Ştirea completă pe mediafax.ro

comments

comments




Leave a Reply

avatar