full screen background image

Programul vizitei ministrului Grapini în judeţul Suceava

maria grapini 2     Timp de două zile, pe 25 iulie şi 26 iulie, Maria Grapini, Ministrul delegat pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediu de Afaceri şi Turism, se va afla într-o vizită de lucru în judeţul Suceava.

În cadrul acestei vizite, ministrul va avea în program vizitarea, atât a unor obiective turistice, a unor investiţii finalizate, cât şi a unor proiecte în curs de derulare.

Totodată, programul vizitei va cuprinde şi întâlniri cu administratorii structurilor de cazare şi reprezentanţi ai IMM-urilor din judeţul Suceava.

Joi, de la ora 12.00, la “Hanul Voievozilor” din Horodnicul de Sus, se va desfăşura o întâlnire cu administratorii structurilor de cazare. În aceeaşi zi, de la ora 14.30, la Căminul Cultural din Gălăneşti, ministrul se va întâlni cu primarii din zonă şi cu oamenii de afaceri.

Vineri, de la ora 11.00, în incinta fostei unităţi militare de la Păltinoasa, proprietate, acum, a Consiliului Judeţean Suceava, oficialul va susţine o conferinţă de presă. Ministrul delegat va vizita, în continuare, de la ora 15, pârtia de schi din Câmpulung Moldovenesc. În după amiaza aceleeaşi zile, de la ora 17.30 Maria Grapini va participa la deschiderea oficială a festivalului “Sărbătoarea Florilor”, de la Poiana Stampei.

comments

comments




Leave a Reply

avatar