full screen background image

Corneliu Vadim Tudor riscă excluderea din PRM

Acatrinei 1210105     Corneliu Vadim Tudor nu mai deţine nicio  funcţie de conducere în Partidul România Mare, a afirmat, într-o conferinţă de presă, preşedintele judeţean sucevean al formaţiuni, Gheorghe Acatrinei.

“Practic, Vadim Tudor nu mai are nicio funcţie în Partidul România Mare, prin revocare ieşind din cărţi, în totalitate. Însă, acum, împinge lucrurile prea departe, riscând ca Biroul Permanent al Partidului, organism legal ales de Consiliul Naţional, să-l excludă din partid, înainte de Congres”, a declarat Acatrinei.

Fostul senator PRM face această afirmaţie în contextul în care Corneliu Vadim Tudor a declarat că preşedintele Tribunalului Bucureşti, Laura Andrei, i-a promis că îi va da câştig de cauză în solicitarea de a constata drept nestatutară şi nelegală revocarea sa din funcţia de preşedinte al Partidului România Mare, la Plenara Consiliului Naţional din 15 iulie.

În legătură cu un congres pe care Corneliu Vadim Tudor intenţionează să-l organizeze, pe 20 iulie, cu o săptămână înaintea celui programat, la Alba Iulia, de cei care l-au detronat pe “tribun”, Acatrinei a precizat că în plină desfăşurare sunt conferinţele judeţene extraordinare, acestea alegând, în mod statuar, delegaţii care vor alege un nou preşedinte al formaţiunii.

Liderul sucevean peremist a făcut apel la membrii PRM să nu dea curs chemării de participa la aşa zisul congres organizat de Corneliu Vadim Tudor, prin care acesta “continuă se acopere de ridicol”.

“Îl avertizăm pe europarlamentarul PRM, Corneliu Vadim Tudor, că, în ipoteza în care pune la cale şi forţează organizarea nelegală şi nestatuară a unui aşa zis congres al PRM, pe 20 iulie, în Bucureşti, vom fi obligaţi să luăm în discuţie şi să decidem, în Biroul Permanent, excluderea sa din partid”, a încheiat Acatrinei.

comments

comments




Leave a Reply

avatar