full screen background image

Diana Elena Grosariu va fi premiată de Ministerul Educaţiei

DIANA GROSARIU     Eleva Diana Elena Grosariu, singurul candidat la bacalaureat din judeţul Suceava care a obţinut 10 pe linie la examen, va fi premiată cu 3.000 de lei de Ministerul Educaţiei.

Conform unei ordonanţe adoptate în şedinţa de Guvern, toţi liceenii care au terminat examenul cu notă maximă vor primi aceşti bani în semn de apreciere.

În întrega ţară sunt 124 de asemenea cazuri.

Diana este absolventă a Colegiului „Alexandru cel Bun” Gura Humorului, iar la examenul de bacalaureat a predat tezele perfecte la cele trei probe pentru care a susţinut examen scris.

Eleva a obţinut de-a lungul celor patru ani de ciclu liceal rezultate notabile în cadrul a numeroase concursuri sau olimpiade, competiţii ce au ajutat-o pentru a face faţă cu succes examenului de bac.

În 2012, Diana şi-a adjudecat locul al II-lea la olimpiada judeţeană de matematică.

Diana a urmat profilul real al colegiului humorean, specializarea matematică – informatică, intensiv engleză, iar, pe viitor, oscilează între mai multe variante în ceea ce priveşte studiile superioare.

“Înclin spre Universitatea <Babeş Bolyai> din Cluj, matematică-informatică, dar încă nu sunt total decisă. Încă mai analizez toate opţiunile”, a precizat Diana.

comments

comments




Leave a Reply

avatar