full screen background image

Şoseaua de centură a Sucevei, finalizată în proporţie de 80%

centura 7     Şoseaua de centură a Sucevei este finalizată în proporţie de 80 %, anunţă preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, după ce a verificat, azi, stadiul lucrărilor la respectivul obiectiv.

Nechifor crede că lucrările au avut un ritm foarte bun în ultima perioadă şi că primul tronson al investiţiei, dintre DN 2 şi DN 17, ar putea fi dat în folosinţă pană în luna septembrie.

Şeful administraţiei judeţene a spus că există fondurile necesare, aproximativ 3 milioane de euro, pentru finalizarea lucrărilor până în luna noiembrie.

Consultantul proiectului, Radu Iordachi, are însă o altă părere despre inaugurarea pe bucăţi a şoselei de centură.

El spune că beneficiarul investiţiei, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri, nu agreează decât ideea dării integrale în folosinţă.

Construcţia şoselei de centură a Sucevei a început în 2008, de atunci investiţia mărindu-şi continuu valoarea, ajungînd acum la 86 de milioane de euro.

Cînd va fi gata, artera va prelua traficul greu de pe Drumul European 85 pe traseul Moara – Şcheia – Mihoveni – Pătrăuţi – Siret şi cel de pe Drumul Naţional dinspre Vatra Dornei spre frontiera cu Ucraina.

 

centura 8

 

 

 

 

 

centura 9

 

 

 

 

 

centura nechifor

comments

comments




Leave a Reply

avatar