full screen background image

Spitalizat după o bătaie la o discotecă din Todirești

bataie1     Azi noapte, la ora 03.00, agenţii Postului de Poliție Todirești, s-au sesizat despre faptul că, în fața discotecii din satul Todirești, a început o altercație fizică între doi tineri.

În urma verificărilor s-a stabilit că C. Vasile, de 23 de ani, din orașul Cajvana, se afla in fața discotecii din localitate, împreună cu mai mulți tineri, iar, la un moment dat, din apropierea discotecii, a venit B. E., de 16 ani, din comuna Grănicești, care l-a lovit  pe  C. Vasile, în zona mâinii stângi și piciorului drept.

Din verificări s-a constatat faptul că, anterior celor întâmplate, între cei doi a avut loc un conflict verbal în interiorul discotecii, ambii fiind scoși din discotecă de către personalul de pază.

C. Vasile a fost transportat la Spitalul Județean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava – Secția UPU, pentru a i se acorda îngrijiri medicale, urmând ca, în data de 8 iulie, acesta să se deplaseze la Serviciul de Medicină Legală Suceava, pentru a i se elibera un certificat medico-legal.

Acesta urmează să depună plângere penală pentru comiterea infracțiunii de „loviri sau alte violențe” și, în funcție de numărul de zile de îngrijire medicale, se va dispune procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar