full screen background image

Railex Suceava, locul 5 la Campionatul Naţional de Minifotbal

faza joc finala     La finalul săptămânii trecute, la Hunedoara, a avut loc cea de-a VII-a ediţie a Campionatului Naţional de Minifotbal, la care au participat cele mai bune 20 de echipe, din cele peste 2.000 înregistrate în întreaga ţară.

La competiţie a participat şi Railex Suceava, formaţie patronată de Ilie Lahman, care, în urma trageri la sorţi, a fost repartizată în Grupa A, alături de grupările Salamandra Zalău, CSD Deva, Phoenix Craiova şi Dolce Vita Târgu Jiu.

Railex Suceava a terminat grupa pe primul loc, cu un total de 10 puncte obținute în patru meciuri.

Rezultatele echipei sucevene au fost:

Salamandra Zalău – Railex Suceava 0-8

CSD Deva – Railex Suceava 1-2

Railex Suceava – Dolce Vita Târgu Jiu 3-3 (6-5 după lovituri de departajare)

Phoenix Craiova – Railex Suceava: 1-1 (1-3 dup lovituri de departajare)

În sferturile de finală ale competiției, Railex Suceava a fost învinsă de Juventus Sibiu cu 2-4.

Railex a mizat la turnul final pe următorul lot de jucători: Dănuţ Tipa, Nicolae Axinte, Ovidiu Livischi – portari, Florin Ailenei, Ovidiu Bosancu, Paul Bosancu, Sergiu Corban, Adrian Ungureanu, Radu Tomescu, Andrei Aileni, Mihai Guriţă, Andrei Irimia, Ionel Nemeş, Marius Romaniuc şi Vlad Murariu.

Juventus Sibiu este noua campioană la minifotbal a României după ce s-a impus în marea finală în fața echipei Oz Er Golden Boys Bacău cu scorul de 2-0.

În finala mică, ABC United București, favorita la titlu în această ediție de campionat, s-a impus în urma loviturilor de departajare în fața echipei MAV Glissando Timișoara, după ce la finalul timpului regulamentar scorul a fost unul de egalitate.

“Dezvoltarea minifotbalului în România demonstrează contrariul crizei financiare și morale prin care trece fotbalul românesc. Faptul că peste 30.000 de români iau parte în fiecare an în competițiile de minifotbal de la nivel local demonstrează că plăcerea jocului de minifotbal este una fără limite în contextul promovării unei noi abordări manageriale şi instituţionale”, ne-a declarat Răzvan Burleanu, președintele Federației de Minifotbal din România și al European Minifootball Federation.

La acest eveniment au luat parte și președinte federației internaționale de minifotbal, Filip Juda, alături de alți invitați din federațiile naționale de pe bătrânul continent interesați să urmărească la lucru pe cei mai buni jucători pe care vor avea posibilitatea să-i regăsească și în lotul echipei naționale de minifotbal a României care în această toamnă va participa la miniEURO Greece 2013.

comments

comments




Leave a Reply

avatar