full screen background image

Cioacă a fost condamnat la 22 de ani de închisoare

cioaca     Cristian Cioacă a fost condamnat, marți, de Tribunalul Argeș, la 21 de ani de închisoare pentru omor, la care se adaugă un spor de pedeapsă de un an, precum şi la doi ani de închisoare pentru profanare de morminte, în dosarul uciderii Elodiei Ghinescu.

Decizia nu este definitivă.

De asemenea, magistraţii au decis ca fostul poliţist să îi plătească familiei Ghinescu despăgubiri de 250.000 de euro.

La termenul final al acestui proces, au fost audiaţi ultimii martori la tribunalul Argeş, iar avocata lui Cioacă  l-a recuzat din nou pe judecătorul fondului, Gheorghe Neacşu, pe care l-a acuzat de lipsă de imparţialitate.

Procurorii au stabilit că între Cioacă și soția sa, Elodia Ghinescu, a izbucnit o ceartă, pe fondul unui iminent divorț, iar bărbatul și-a ucis partenera cu mai multe lovituri, în momentul în care discuțiile au degenerat. De asemenea, potrivit actului de acuzare, Cristian Cioacă a tranşat cadavrul Elodiei şi l-a transportat cu maşina acestuia, ascunzând fragmente din corpul soției sale în locuri necunoscute.

Cristian Cioacă se află în arest preventiv din data de 5 decembrie 2012 şi este încarcerat la Penitenciarul Colibaşi, unde a fost transferat pe 30 ianuarie.

comments

comments




Leave a Reply

avatar