full screen background image

Expoziţie de fotografie “La Femme”, la Shopping City Suceava

la femme     Shopping City Suceava va găzdui, în perioada 21 noiembrie – 6 decembrie, expoziţia de fotografie “La Femme”, aparţinând fotografului sucevean Daniel Penciuc.

Artistul revine la Suceava cu cea de-a doua expoziţie personală, care reuneşte 35 de fotografii realizate în perioada 2012 – 2013.

Vernisajul expoziţiei “La Femme” va avea loc în data de 23 noiembrie, la ora 17:00, în City Gallery, din cadrul Shopping City Suceava, iar fotografiile vor putea fi admirate până în data de 6 decembrie.

Feminitatea are multiple feţe, iar fotograful a încercat să le scoată  în evidenţă pe cele mai reprezentative. Astfel imaginile suprind diverse stări şi ipostaze, de la inocenţă şi melancolie, la femeia romantică, elegantă, sofisticată şi evidenţiază  frumuseţea femeii, frumuseţe pe care nu o vedem în viaţa de zi cu zi. Fiecare locaţie, ţinută şi personaj au fost alese cu grijă pentru a contura cel mai bine imaginea pe care fotograful a dorit să o transmită. Fotografiile emană feminitate, senzualitate şi nu în ultimul rând frumuseţe naturală.

Daniel Penciuc este un pasionat de fotografie din Suceava, care şi-a început activitatea fotografică în 2010.

Prima expoziţie personală, “Locuri şi meşteşuguri”, a fost expusă, în perioada 2012 – 2013, în Suceava, Iaşi, Cluj şi Sibiu.

A mai expus lucrări şi în cadrul expoziţiilor colective “Marea Hoinăreală” şi “Marea Hoinăreală Iară”, în Iaşi, Suceava, Bucureşti, Sibiu şi Cluj.

comments

comments




Leave a Reply

avatar