full screen background image

Paula Seling, LIVE la Viva FM!

Paula-Seling-2-1_WEB     Una dintre cele mai titrate prezenţe din muzica românească, Paula Seling, a fost în direct la Viva Cafe.

Caldă şi senină, aşa cum o cunoaştem şi o îndrăgim, Paula a răspuns întrebărilor pe care i le-a adresat Luisa.

Artista a poposit timp de câteva minute pe frecvenţele Viva FM şi ne-a povestit despre noul ei single, “Pansament”, despre programul ei din această vară şi despre relaţia ei specială cu… marea!

Mă bucur de vară şi de publicul pe care îl întâlnesc în spectacole. Acum muncesc la albumul pe care urmează să îl lansez. Aştept cu nerăbdare să filmez un videoclip pentru piesa Pansament. Tocmai am terminat varianta în limba engleză a piesei şi acum este totul pus la punct pentru a merge mai departe cu videoclipul“, ne-a declarat cântăreaţa.

“Pansament” este piesa pe care artista a cântat-o în premieră la finala naţională Eurovision 2013, când a avut şi rolul de prezentatoare.

Paula ne-a spus că single-ul este “încă o piesă care mi se potriveşte perfect. Am fost foarte încântată să văd că Dan Pop a ales această piesă pentru mine. Şi se pare că este o alegere excelentă.”

Făcând referire la planurile pentru această vară, artista ne-a convins de faptul că va fi foarte ocupată:
Este o vară plină. Cu muncă în studio şi cu muncă pe teren. În continuare batem ţara în lung şi-n lat şi abia aştept să ajung şi la mare, pe litoral. Eu am o relaţie mai specială cu marea, probabil că aţi simţit asta şi din piesele mele.”

Dincolo de telefon, noi am simţit o prezenţă caldă şi foarte plăcută! Paula Seling.

Interviul integral aici:

0:00

comments

comments




Leave a Reply

avatar