full screen background image

Ministrul de Interne va analiza posibilitatea schimbării unor prefecţi

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, marţi dimineaţă, la Alexandria, că va analiza posibilitatea schimbării unor prefecţi, adăugând că are idee despre activitatea multora dintre aceştia şi că există situaţii unde sunt vacante ori postul de prefectul, ori postul de subprefect, iar această ”diferenţă de personal” este important să fie acoperită.

Întrebată dacă ia în calcul schimbarea prefecţilor, Carmen Dan a spus că va face o analiză.

”Credeţi-mă am idee despre activitatea multor prefecţi, mă interesează în perioada imediat următoare să acoperim locurile vacante, pentru că avem încă situaţii unde sunt vacante ori postul de prefectul, ori postul de subprefect. Cred că e important să acoperim această diferenţă de personal”, a spus Carmen Dan.

Ea a mai spus, de asemenea răspunzând unei întrebări, că va avea în vedere să fie subprefect la Teleroman, fără să dea însă un nume.

Ministrul Carmen Dan a participat la ceremonialul organizat de Prefectura Teleorman de Ziua Unirii Principalelor Române.

Premierul Sorin Grindeanu i-a demis, în 12 ianuarie, pe prefectul judeţului Giurgiu, Zorinel Niculcea şi pe cel al judeţului Prahova, Daniel Grigoraş.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, îi ceruse premierului Sorin Grindeanu să îl demită pe prefectul judeţului Giurgiu, Zorinel Niculcea, după ce l-a căutat la telefon timp de trei ore şi acesta “a fost de negăsit”.

O altă hotărâre de Guvern a prevăzut numirea inspectorului guvernamental Nicolae Drăghiea în postul de prefect de Mehedinţi.

News.ro

comments

comments




Leave a Reply

avatar