full screen background image

5 victime după un accident rutier, la Todireşti

maxitaxi     Ieri, la ora 18.05, pe DJ 178 A, în interiorul comunei Todireşti, B. Rudolf, de 40 de ani, din comuna Cacica, conducător auto angajat al unui operator de transport rutier de persoane prin curse regulate, în timp ce conducea microbuzul, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum acoperit cu mâzgă, a derapat, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a cinci pasageri din microbuz, trei dintre aceştia, respectiv M. Ionuţ, de 20 de ani, C. Tina, de 39 de ani, şi C. Dumitra, de 37 de ani, toţi din comuna Comăneşti, refuzând să fie transportaţi la spital, iar S. Ioana, de 36 de ani, diagnosticată cu “Policontuzie prin accident rutier, contuzie braţ drept” şi S. M., de 12 ani, diagnosticată cu “contuzie genunchi drept”, ambele din comuna Pîrteştii de Jos, necesită 4-5 zile, respectiv 3-4 zile de îngrijiri medicale, fără a rămâne  internate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

La faţa locului au fost prezenţi şi reprezentanţi I.S.C.T.R., care, în urma controlului efectuat, nu au constatat nereguli.

Operatorul de transport rutier desfăşoară activităţi de transport de persoane prin curse regulate în baza unei licenţe de transport persoane eliberată de ARR pe ruta Suceava – Soloneţu Nou.

comments

comments




Leave a Reply

avatar