full screen background image

Bătut după ce a părăsit locul unui accident

POLITIST     Ieri seară, în jurul orei 22.56, B. Bogdan, de 20 de ani, din comuna Straja, a sesizat faptul că a fost implicat într-o tamponare și, întrucât nu s-a împăcat cu persoanele în cauză în privința daunelor, a fost agresat.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că, în jurul orei 22.00, B. Bogdan, din comuna Straja, a condus autoturismul proprietate, pe D.J. 209 G, pe raza comunei Straja și, din neatenție, a acroșat cu oglinda laterală un autoturism parcat regulamentar, însă nu a oprit, continuându-și drumul.

Ulterior, a fost ajuns de autoturismul avariat condus de S. Constantin, în vârstă de 26 de ani, din orașul Vicovu de Sus, ce era însoţit de S. Dumitru, de 37 de ani, din oraşul Vicovu de Sus, iar conducătorul auto S. Constantin l-a lovit, reproșându-i faptul că nu a oprit.

Cei doi au discutat cu privire la plata daunelor, după care S. Dumitru s-a urcat în autoturismul lui B. Bogdan și a plecat spre comuna Straja.

Persoanele implicate în eveniment au fost conduse la sediul de poliție și audiate.

Ulterior, atât B. Bogdan, cât și S. Constantin și S. Dumitru, au fost testați cu aparatul etilotest din dotare, rezultatele fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru B. Bogdan, 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru S. Constantin și 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru S. Dumitru, fapt pentru care ultimii doi au fost conduși la Spitalul Municipal Rădăuți în vederea recoltării de probe biologice de sânge.

Cercetările sunt continuate față de S. Constantin sub aspectul săvărșirii infracțiunilor de ”lovire sau alte violențe” și ”conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 gr/l alcool pur în sânge”, iar față de S. Dumitru sub aspectul săvărșirii infracțiunilor de ”furt calificat” și ”conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 gr/l alcool pur în sânge”, iar, în funcție de rezultatul cercetărilor, se va dispune procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar