full screen background image

Prins băut și cu mopedul neînregistrat, la Dumbrăveni

Moped     Ieri, în jurul orei  17.30, la sediul Postului de poliţie Dumbrăveni, s-au prezentat I. Mihai şi B. Traian care au sesizat faptul că au fost implicaţi într-un eveniment rutier pe un drum comunal din satul Sălăgeni, soldat cu pagube materiale.

Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit că, în jurul orelor 14.30-15.00, B. Traian, de 59 de ani, din comuna Dumbrăveni, posesor al permisului de conducere pentru categoriile ”A şi B”, în timp ce conducea un moped pe un drum public de pe raza satului Sălăgeni, într-o curbă, a intrat în coliziune cu autoturismul condus de I. Mihai, de 25 de ani, din municipiul Suceava.

În urma impactului a rezultat numai pagube materiale.

Cei doi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru I. Mihai și 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru B. Traian, motiv pentru care acesta a fost condus la Spitalul Judeţean Suceava, unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cu privire la mopedul condus de B. Traian, polițiștii au stabilit faptul că acesta nu este înregistrat şi nici înmatriculat în circulaţie.

Faţă de B.Traian s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ”conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat” şi ”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”.

comments

comments




Leave a Reply

avatar