full screen background image

10.000 de pachete cu ţigări confiscate la Brodina

contra brodina1     Lucrători din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brodina, jud. Suceava, au declanşat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări de provenienţă ucraineană, în zona de competenţă.

Astfel, ieri, în jurul orei 20.30, o patrulă a poliţiei de frontieră a observat într-o poiană, la aproximativ 1,5 km de frontiera de stat, un autoturism de teren care staţiona.

Poliţiştii de frontieră au procedat la interceptarea şi somarea prin voce a conducătorului auto, moment în care acesta a abandonat maşina şi a fugit în pădure.

Bărbatul a fost reţinut imediat şi identificat ca fiind Corneliu C., de 32 de ani, domiciliat pe raza judeţului Suceava.

La controlul efectuat asupra autoturismului au fost descoperite mai multe colete ce conţineau ţigări.

Astfel, autoturismul, ţigările şi persoana în cauză au fost conduse la sediul sectorului pentru continuarea cercetărilor.

În urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 9.988 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană în valoare de aproximativ 100.000 lei.

Conducătorul auto este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă iar întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării.

contra brodina2contra brodina3

 

 

 

 

 

contra brodina4contra brodina5

 

 

comments

comments




Leave a Reply

avatar