full screen background image

Zilele localităţilor trebuie tratate cu seriozitate

zilele sv     Acţiunile legate de organizarea zilelor localităţilor trebuie tratate cu toată seriozitatea, pentru a nu apărea probleme de siguranţă a populaţiei.

Solicitarea a fost făcută astăzi de prefectul Sucevei, Florin Sinescu, şefilor instituţiilor cu atribuţii de control şi păstrare a ordinii publice prezenţi la videoconferinţa cu premierul Victor Ponta.

Prefectul a precizat că la fel de importante ca măsurile de păstrare a ordinii publice şi de verificare a alimentelor sunt şi cele de asigurare a condiţiilor sanitare decente pentru toţi participanţii la Zilele oraşelor sau comunelor.

Sinescu: “Sărbătorile prilejuite de zilele diverselor localităţi trebuie abordate în modul cel mai serios, să se desfăşoare în condiţii de siguranţă pentru toţi participanţii. Mă refer, în special, la siguranţa alimentară, la asigurarea tuturor elementelor legate de buna funcţionare a echipamentelor de distracţie, să facem ca toate lucrurile să meargă în condiţii de legalitate. Să nu uităn nici elementele de mediu – coşurile de gunoi şi toaletele.”

comments

comments




Leave a Reply

avatar