full screen background image

I s-a furat bicicleta în timp ce dormea pe spaţiul verde

bicicleta     Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată de către S. Vasile, de 33 de ani, localnic, despre faptul că, în noaptea de 08/09 iunie, în timp ce dormea în spaţiul verde din faţa unei policlinici de pe strada Calea Unirii, din municipiul Suceava, persoane necunoscute i-au sustras bicicleta şi un rucsac în care avea mai multe bunuri.

Din declaraţia reclamantului s-a stabilit faptul că, în noaptea de 08/09 iunie, în jurul orei 03:00, acesta se deplasa cu bicicleta dinspre gara Burdujeni spre domiciliu, fiind în stare de ebrietate şi oboseală accentuată.

La un moment dat, din cauza stării în care se afla, s-a oprit şi s-a culcat în spaţiul verde din faţa policlinicii de pe strada Calea Unirii, având bicicleta şi rucsacul lângă el.

În momentul în care s-a trezit, în jurul orei 06:00, a constatat că persoane necunoscute i-au sustras bicicleta şi rucsacul în care avea o cameră foto digitală.

Valoarea prejudiciului este de aproximativ 1500 lei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar