full screen background image

2 minori accidentaţi, după o tamponare în lanţ la Marginea

accident     Ieri, la ora 13.35, pe DN 2 E, la intersecție cu str. Ștefan cel Mare, din comuna Marginea, I. Vasile, de 39 de ani, din localitate, în timp ce conducea autoturismul,  a efectuat virajul la stânga pentru a intra pe o stradă, neacordând prioritate de trecere autoturismului condus din sens opus de B. Petru, de 24 de ani, din comuna Horodnic de Sus, care a încercat să evite coliziunea cu acesta prin efectuarea virajului la stânga.

În aceste condiții, cele două autoturisme s-au tamponat ușor, după care autoturismul condus de B. Petru a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de V. Adrian, de 22 de ani, din comuna Horodnic de Sus.

Din impact a rezultat avarierea celor trei autovehicule și rănirea ușoară a trei persoane, toate pasagere din autoturismul condus de V. Adrian, respectiv N. Angela, de 36 de ani, N. D, de 12 ani şi N. C., de 4 ani, toţi din municipiul Timişoara.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în toate cele trei cazuri, fiindu-le recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

comments

comments




Leave a Reply

avatar